Vesivahinkojen korjaukset Rovaniemellä

Teemme vesivahinkoremontteja Rovaniemellä ja Lapissa lähes 30-vuoden kokemuksella.

 

Yrityksemme on aloittanut toimintansa Rovaniemellä 1980-luvulla. Mittavan, yli 30-vuotisen uran aikana olemme kohdanneet ja remontoineet lukemattomia vesivahinkokohteita. Matkan aikana meille on kertynyt myös mittava yhteistyökumppaniverkosto Lapissa ja Rovaniemellä.

Olemme kohdanneet vuosien varrella monia erilaisia vesivahinkoja. Syitä vesivahinkoon voi olla esimerkiksi putkirikko, syksyiset rankkasateet, keväiset tulvat tai talvisin putkien jäätyminen.

 

Vesivahinko vaatii nopeita toimenpiteitä!

Vesivahinko on asukkaalle haastava ongelma, mutta nopealla ja ammattimaisella reagoinnilla vahinkojen minimoiminen on mahdollista! Ensimmäinen toimenpide on pysäyttää vuoto, jonka jälkeen on tärkeää olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön/taloyhtiöön. Tämän jälkeen vakuutusyhtiö/taloyhtiö voi yhdessä rakennusalan ammattilaisen kanssa kartoittaa vesivahingon laajuuden, sekä ryhtyä oikeisiin korjaustoimenpiteisiin. 

 

Kuinka vesivahinkoremontti etenee?

 

Vesivahinkoremontti alkaa vuodon paikantamisella/pysäyttämisellä, jolla pyritään vahinkojen minimoimiseen. Tämän jälkeen yleensä vahingon laajuus kartoitetaan alan ammattilaisen toimesta. Kosteuskartoitusraportti kertoo suojaus- ja purkutöiden laajuuden, jonka jälkeen rakennusalan ammattilaiset voivat yhdessä asukkaan kanssa sopia purkutöiden aloituksesta. Kun vaurioituneet rakenteet on poistettu/avattu, voidaan aloittaa kuivaus. Kuivauksen päätyttyä rakenteet lähtökohtaisesti ennallistetaan. Haluamme olla apunanne/tukenanne koko prosessin läpi.

Muista aina vesivahingon sattuessa ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöösi!

Ota meihin yhteyttä sinulle sopivalla tavalla!

Katso valmistuneita kohteita!